Fulltreffere på rekke og rad

20/02/2017

Natt til mandag vant samtlige seks fightere vi ga forhåndstipset i nattens UFC. I tillegg gikk en rekke av spesialspillene våre inn.

UFC-stevnet i Halifax, Canada ga full uttelling for våre tips. Paul Felder, Sara McMann, Gavin Tucker, Elias Theodorou, Johny Hendricks og Derrick Lewis stakk alle av med seieren, som vi trodde – til en samlet odds på 17.3.

Hovedkortet åpnet med at Paul Felder knocket ut Alex Ricci allerede i første runde, en kamp vi trodde skulle gå til dommeravgjørelse. Men, like etterpå sørget Sara McMann for at nattens første spesialspill gikk inn, da hun klappet ut Gina Manzany, også det i første runde – til 3.50 i odds. Deretter var det hjemmefavoritten Elias Theodorou som fikk hånden reist av dommeren etter et jevnt oppgjør mot Cezar Ferreira. Den kampen gikk hele veien til poengkortene, og dermed gikk nok en 3.50-oddser inn.

Stor spenning var knyttet til debutant Gavin Tucker, som hadde en enorm støtte fra fansen i ryggen mot veteranen Sam Sicilia. Vi trodde nykommeren skulle lykkes med å slå Sicilia før tre runder var gått, men Tucker stakk allikevel avgårde med seieren, som spådd. I kveldens nest siste fight, gjorde Johny Hendricks et vellykket steg opp i middelvekt. Amerikaneren flørtet med tanken på å legge opp etter sin forrige kamp, men mot Hector Lombard beviste han at han kanskje har flere gode år foran seg likevel. Nok en jevn kamp som gikk helt til poengavgjørelse, og i Hendricks' favør. Dermed gikk et nytt spesialspill inn, og Hendricks-seier på poeng ga 3.25 i odds.

Hovedkampen ble en ekstremt voldelig affære. Travis Browne fikk vår favoritt, Derrick Lewis, virkelig til å henge i tauene i 1. runde, og var nære ved å kaste inn håndkleet. Dermed gikk ikke spillet om en Lewis-knockout i 1. runde inn, men «The Black Beast» slo tidlig tilbake i runde nummer to, og knocket på brutalt vis ut stakkars Browne. En seier til Lewis ga 1.90 i odds, og dermed må vi kunne si at det ble et meget vellykket stevne natt til mandag. UFC tar nå en to ukers pause, men natt til søndag ligger an til å bli en veldig minnerik aften, når Tyron Woodley og Stephen Thompson for andre gang skal gjøre opp om tittelbeltet i weltervekt – og Tips kommer selvfølgelig tilbake med analyser til UFC 209.


Axel With Gogstad

 

Bookietest 2016