Bookmakerne tviler på Northug

16/02/2017

Høy odds på Northug-medalje.


 
Det er ikke bare svenskene som har mistet troen på Northug. Nå tror også spillselskapene at Mosvikekspressen vil få lite å juble for. NordicBet tilbyr nå 4 ganger pengene på at Northug tar en individuell medalje i ski-VM.
 - Ikke siden Petter slo gjennom i NM2006, har vi tilbudt odds i nærheten av 4-tallet på at Northug tar medalje i et mesterskap. Han har alltid vært en mester i å prikke inn formen inn mot de store mesterskapene, men i år ser det dessverre tungt ut. At alle avskriver Northug, kan være med å på å vekke villdyret i han. Vi har tatt feil før og ingenting hadde vært mer gledelig enn om nasjonalhelten tok hjem både èn og to medaljer fra Lahti. At vi kommer til å tape noen kroner på det, får bare være, sier markedssjef Daniel Vassbund fra NordicBet.

Oddsen for at Petter Northug ikke får individuell medalje er til sammenligning fattige 1.21.
Martin Johnsrud Sundby har 1.20 i odds på minst to individuelle medaljer, mens Finn Haagen Krogh gir 1.70 i odds på minst en medalje.
Individuelt gull til Petter Northug gir pene 6.50 i odds, mens det gir magre 1.08 på at medalje- og gullgrossisten ikke står øverste på prispallen alene.


Kim Marki

Bookietest 2016