Betsafe har liten tro på Emil Meek

26/10/2017

Den norske MMA-stjernens hovedsponsor har satt oddsen ned til 1.17 på Meek-tap lille nyttårsaften.Emil Meek har takket ja til kamp mot marerittmostander, og selv nordmannens hovedsponsor tror det denne gang blir for tøft. 
- Emil møter tross alt en monster-atlet som har vunnet seks av seks kamper i UFC. Selv om hjertet sier noe annet, er sannsynligheten størst for at Usman vinner. Han er kjempefavoritt, mens Emil er en solid underdog, sier Erik Jensen fra Betsafe.com.

30.desember er det klart for det norske MMA-håpets andre kamp i UFC-sirkuset, når verdens ellevte beste UFC-fighter står på den andre siden av ringen i Las Vegas. Kamaru Usman, også kalt «The Nigerian Nightmare», står uten tap på sine seks kamper siden han signerte for UFC i 2015. Totalt har nigerianeren ti seiere og ett tap i karrieren. Nå er Emil Meek klar for å gi motstanderen et norsk mareritt.

- Emil har alltid vært selvsikker og er komfortabel med å være en outsider i denne kampen. Han har vist evnen til å slå underifra tidligere og vet hva som kreves. Selv om oddsen kanskje ikke viser det, er det ikke en kjempeoverraskelse om Emil motbeviser spådommene. Det viste han i UFC-debuten mot Jordan Mein i fjor, understreker Betsafes markedssjef.

Akkurat nå gir Betsafe deg fem ganger pengene på norsk seier i Las Vegas 30.desember.


Kim Marki

Bookietest 2017/18